Pffff uitgewoefd!

Oke.. Gister & vandaag ben ik met de baasjes en met vriendjes lekker een weekend weg geweest. Daarom moest er maar weer eens ingelogd worden en de wooflemaps bijgewerkt worden.
We zijn namelijk op twee nieuwe plekken geweest. Namelijk OisterWijk en Kaatsheuvel. Was heel gezellig, want Levi, Amy en hun baasjes waren er ook!

Lekker wezen eten bij aankomst in Oisterwijk (tenminste de baasjes. Ik heb het daar dan veel te druk voor), daarna door naar een klein (maar fijn) huisje. S’morgens om 06:00 op zondag gingen die gekke baasjes naar de laptop kijken naar iets wat Formule 1 heet. (baas doet dat ook altijd thuis dus zal wel kloppen).

En die zondag gingen de baasjes alles inpakken. Dus weer naar huis…. maar via een omweg!. Ergens wat heet de Drunense Duinen, bij Kaatsheuvel. Heerlijk rennen, snuffelen… spelen. En Winner en July waren er ook met hun baasjes.. Super gezellie. Maar nu ben ik er klaar mee! Ik ben uitgewoefd!!!

Deze diashow vereist JavaScript.