Alweer twee weken aan het werk..

Tja, alweer twee weken aan het werk. We hebben een prima “thuis”vakantie gehad. Een lekkere start gemaakt met het wonen in ons nieuwe huisje. De meeste dingen zijn klaar. Maar zoals altijd. Een eigen huis is nooit klaar.

Er zijn nog wel een wat kleine dingen die moeten gebeuren. Zoals de twee camera’s voor buiten. Die moeten nog ophangen worden. De trap moet nog geschilderd worden (zowel boven als beneden)en het garage dak moet helaas vervangen worden. Dat was even een tegenvaller.

Wel zijn er andere dingen gebeurd. Zoals uitbreiding van het beveiligings-systeem thuis. Kost wat, (de precieze kosten moeten we nog uitrekenen), heeft een hoop onderhoudt nodig (in dien zin niet echt best) maar je krijgt er in dit geval een hoop voor terug. Hij moet nog wat verder uitgebreid worden (hij is nu nog een 36 kilo +- maar er mag een paar kilo bij).Het merk is Dog/ridgeback, typenaam Mitch. :-).IMAG0650

 

Welkom jochie..

[facebook_like_button]